Yale
START

Bevegelsessensor

En bevegelsessensor vil utløse alarmen dersom noen går inn i et sikret rom.

Yale Doorman

Dørlåsen er naturligvis en del av boligsikringssystemet i Yale Home. Via appen kan du betjene, konfigurere samt følge med på aktivitetene i låsen.

Yale magnetkontakt

Magnetkontakt montert på inngangsdøra, heve-skyvedøra eller vinduet, så vet systemet om det er lukket eller åpnet.

Overvåkningskamera

Kameraet sender live-bilder til din telefon, uansett hvor du er.

Yale Smart Hub

Med Yale Smart Hub kan dine Yale-produkter knyttes sammen og være tilgjengelig i Yales egen Home App - uansett hvor du befinner deg i verden.

Yale smartkontakt

En smartkontakt kan være lurt til alle elektriske apparater vi er redd for å glemme å slå av, eller ønsker å kunne fjernstyre.

Yale røykvarsler

Dersom røykvarsleren utløses, vil samtidig sirenen til Smart Hub alarmere. Du vil få varsling på telefonen og se i appen hvilken røykvarsler som er utløst.
11:55
<
YALE HOME
Alarmen er utløst
Alarm Avslått Trykk for alternativer
Låst Trykk for alternativer
Smart Hub Online

Alarm

Slå på
Borte
sikring
Alarm Avslått
Slå på
Hjemme
sikring
Slå av alarmen
Røykvarsler stue - Lavt batteri
Bevegelsesensor - Deaktivert
Verandadør - Åpen

Enhetsliste

Stue
Inngangsdør
Koden er: 701157
Inngangsdør
1 2 3 4 5 6 7 8 9 . 0 <

Yale Doorman

Inngangsdør
Låst
Kjellerdør
Låst

Historikk

Dør låst med knappvrider
Inngangsdør
15. mai 2019 08:52:24
Dør låst opp
Inngangsdør - Anne
15. mai 2019 08:52:14
Dør låst opp
Inngangsdør - Anne
15. mai 2019 08:52:14

Betjening

Kaffetrakter
Strømbryter
Klikk på ikonene og telefonen ved siden av,
og les mer om Yale Home produktene nedenfor.

Yale Boligsikring

Nå kan du få et helt eget Yale Boligsikringsanlegg. Knytt dine Yale produkter sammen og styr løsningen med Yales egen Home App - uansett hvor du befinner deg i verden.

Administrer, se status og betjen Yales alarmsystem og elektroniske dørlås i ett og samme system. Alt uten månedlige kostnader.

Slik installerer du Yale Boligsikring selv

I denne videoen viser Produktsjefen for Yale i Norge, Øystein Nesse, hvordan du monterer løsningen, setter opp systemet og kommer i gang med Yale Boligsikring. Med dette systemet styrer du både alarm og lås med Yale Home-appen, og du kan med kameraløsninger faktisk se hva som foregår der hjemme dersom en uventet hendelse har inntruffet.

Finn forhandler

Yale Smart Hub

Denne enheten er selve kjernen i Yale Boligsikring. Den sørger for at Home-appen og boligsikringskomponentene du har hjemme snakker med hverandre. Se gjerne på den som en lokal alarmsentral – Det er denne som holder styr på hjemmesikret modus og bortesikret modus samt utløser sirene og varslinger i appen dersom en uventet hendelse har oppstått.

Les mer her

Yale Smart Hub

Hvordan fungerer en Yale Doorman?

Er det vanskelig å montere selv?

Må jeg betale et abonnement?

Se flere videoer

Bevegelsessensor

Alarmfunksjonen i Yale Boligsikring består av en rekke komponenter som du installerer etter behov og ønske. Bevegelsessensorer avdekker ubudne gjester innenfor veggene. Dør- og vinduskontakter styrker skallsikringen. Røykvarslere er også koblet opp i det samme systemet. Alarmen betjenes med både mobilapp og kodepanelet på dørlåsen Yale Doorman.

Les mer her

Yale bevegelsesensor

Yale Doorman

Glem nøklene én gang for alle! Med den elektroniske boliglåsen Yale Doorman kan du enkelt låse opp med en personlige kode, gjerne kombinert med en elektronisk nøkkelbrikke. Integrert med Yale Smart Hub kan Yale Doorman betjenes fra mobilen med Yale Home-appen. Da kan du tildele nye brukerkoder, låse opp for håndverkeren og få pushmelding når minstemann kommer hjem fra skolen.

Les mer her

Yale Doorman 400px

Yale View

Kameraene gir deg mulighet til å holde oppsyn med både egen bolig og gårdsplassen utenfor. Kvalitetslinser gir sylskarpe bilder og videopptak, mens nattfunksjonen sørger for ekstra trygghet i mørket. Alt er tilgjengelig i appen Yale View, hvor du kan strømme direkte fra kameraene. 

Les mer her

Indoor Camera 400px