CLIQ Remote 1- dags kurs

CLIQ Remote er et elektromekanisk låssystem med ytterligere et nivå av sikkerhet og fleksibilitet, et naturlig valg for de som søker en moderne sikkerhetsløsning. CLIQ Remote kombinerer høy mekanisk sikkerhet med avansert elektronisk funksjonalitet.

En stor fordel med CLIQ Remote er muligheten for et geografisk spredd låssystem, hvor adgang kan forandres på avstand. Man kan for eksempel fra Oslo, via programmet CLIQ Web Manager og oppdateringsenheter, gi nøkler adgang til bygninger i Tromsø.

CLIQ Remote består av weblesere, oppdateringsenheter, nøkler og sylindre. Programvaren ligger i "skyen".

Hvem er kurset for

Kurset er egnet for låsesmeder og sluttkunder som ønsker å arbeide profesjonelt med elektromekanisk adgangsstyring på avstand via internett.

Forkunnskaper (nødvendige)

For å kunne oppnå de nødvendige ferdigheter innen installasjon, programmering og vedlikehold av produktene, forutsettes det at kursdeltakere har nødvendige kvalifikasjoner som: praktisk erfaring med sylindre og låssystem, samt erfaring med bruk av PC.

Kursholder

Eirik Evdahl

Emneoversikt

Kurset gjennomføres som en interaktiv workshop med følgende innhold:

  • Presentasjon av systemet, fordeler og bruksområder
  • Gjennomgang av komponenter
  • Gjennomgang av manualer
  • Driftsettelse av CLIQ Remote
  • Gjennomgang av programvare (CWM)

Gjennomføring

Kurset starter kl. 09:30 og slutter senest kl. 16:00.

Maksimum 3 deltakere pr. kurs. Minimum 1 deltaker.

Praktisk informasjon

Eventuelle hotellopphold er ikke inkludert i kursprisen, og du må selv ordne med bestilling. Vår samarbeidspartner Thon Hotel Ski, ligger i Ski sentrum, 5 min. fra ASSA ABLOY Opening Solutions med bil. 

Lunsj er inkludert.

Kursavgift

kr. 8 ooo,-

Den oppgitte kursavgiften gjelder for aktive kunder innenfor fag- og produktområdet. Andre priser vil gjelde for passive og ikke-kunder.