ARX PROFF 3-dagers kurs

Gjennom teoretiske og praktiske oppgaver vil deltakerne være i stand til å prosjektere, installere, konfigurere, programmere, idriftsette og vedlikeholde ARX sikkerhetssystem. Videre vil de kunne skille de ulike enhetene fra hverandre, hva de heter, hva de benyttes til og hvordan de fungerer sammen. Dette vil sikre kunnskap om komponenter, funksjonalitet og brukergrensesnitt.

Kurset vil også gi deltakerne nødvendig oversikt og innsikt om konfigurasjon og installasjon, noe som gjør det mulig å gjennomføre prosjektering og finne den rette løsningen. Etter kurset vil du kunne betjene utstyret og ikke minst kunne formidle og undervise andre (inkludert egne kunder) i daglig drift, inkludert det å foreta feilsøking og diagnostisering av ARX.

Hvem er kurset for

Kurset er beregnet for deg som har jobbet med adgangssystemer over tid og med det kjenner adgangssystemers oppbygging og funksjon. Kurset er reservert for låsesmeder, el-installatører eller personer med annen el-teknisk bakgrunn som arbeider profesjonelt med elektroniske adgangssystemer mot sluttbrukere.

Forkunnskaper (nødvendige)

Kurset er tilgjengelig for personer som besitter gode kunnskaper vedrørende idriftsettelse og programmering av adgangssystemer. Relevant erfaring med PC, inkludert operativsystemet Windows i nyeste versjoner.

Kurset inngår som en del av det å bli autorisert forhandler på ARX.

Kursholder

Jan André Mikalsen
Tom Wettermark

Emneoversikt

  • Innføring i ARX og tilhørende komponenter
  • Grunnleggende om ARX og nettverk
  • Installasjon av ARX Server og ARX Klient
  • Idriftsettelse og programmering
  • Idriftsettelse og programmering av integrert alarm

Gjennomføring

Kurset går over 3 dager:

  •  Dag 1 kl. 09:30 – 16:00
  •  Dag 2 kl. 09:00 – 16:00
  •  Dag 3 kl. 09:00 – 15:00

Maksimum 6 deltakere pr. kurs – Minimum 4 deltakere.

Praktisk informasjon

Eventuelle hotellopphold er ikke inkludert i kursprisen, og du må selv ordne med bestilling. Vår samarbeidspartner Thon Hotel Ski, ligger i Ski sentrum, 5 min. fra ASSA ABLOY Opening Solutions med bil. 

 Lunsj er inkludert.

Kursavgift

kr. 5.490,-

Den oppgitte kursavgiften gjelder for aktive kunder innenfor fag- og produktområdet. Andre priser vil gjelde for passive og ikke-kunder. 

Oppsatte kurs:

ARX PROFF, 7.-9. september 2020 
ARX PROFF, 2.-4. november 2020 - FULLT
ARX PROFF, 7.-9. desember 2020

  

Smittevern - COVID-19

Vi tar Covid-19-situasjonen på alvor og har derfor redusert antall plasser i lokalene våre. Smittevern er i høyfokus og våre lokaler i Ski er trygge. 

  

Behov for kurs?

Kurs gjennomføres etter nærmere avtale.
Kontakt din kundeansvarlig hos ASSA ABLOY Opening Solutions.

kurs.no.openingsolutions@assaabloy.com
Tlf: 69 24 52 00

Generelle vilkår for kurs hos ASSA ABLOY Opening Solutions