ARX ALARM 1-dags kurs

Gjennom teoretiske og praktiske oppgaver vil deltakerne være i stand til å prosjektere, installere, konfigurere, programmere, idriftsette og vedlikeholde ARX ALARM. Videre vil de kunne skille de ulike enhetene fra hverandre, hva de heter, hva de benyttes til og hvordan de fungerer sammen. Dette vil sikre kunnskap om komponenter, funksjonalitet og brukergrensesnitt.

Kurset vil også gi deltakerne nødvendig oversikt og innsikt om konfigurasjon og installasjon, noe om gjør det mulig å gjennomføre prosjektering og finne den rette løsningen. Deltakerne vil etter kurset kunne betjene utstyret og ikke minst kunne formidle og undervise andre (inkludert egne kunder) i daglig drift.

Hvem er kurset for

Kurset er reservert for personer som har gjennomført 3 dagers ARX PROFF kurs, har installert, programmert og idriftsatt ARX sikkerhetssystem.

Forkunnskaper (nødvendige)

Kurset er tilgjengelig for personer som har gjennomført ARX PROFF kurs, relevant erfaring med PC, inkludert operativsystemet Windows i nyeste versjoner, samt besitter gode kunnskaper vedrørende idriftsettelse og programmering av ARX.

Kursholder

Jan André Mikalsen

Tom Wettermark

Emneoversikt

  •  Innføring i ARX ALARM og tilhørende komponenter
  •  Installasjon av ARX ALARM
  •  Idriftsettelse og programmering

Gjennomføring

Kurset går over 1 dag , fra 09:30 – 16:00.

Maksimum 6 deltakere pr. kurs – Minimum 4 deltakere.

Praktisk informasjon

Eventuelle hotellopphold er ikke inkludert i kursprisen, og du må selv ordne med bestilling. Vår samarbeidspartner Thon Hotel Ski, ligger i Ski sentrum, 5 min. fra ASSA ABLOY Opening Solutions med bil. 

Lunsj er inkludert.

Kursavgift

kr. 1.990,-

Den oppgitte kursavgiften gjelder for aktive kunder innenfor fag- og produktområdet. Andre priser vil gjelde for passive og ikke-kunder.