Aperio® 1-dags kurs

Gjennom teoretiske og praktiske oppgaver vil deltakerne være i stand til å prosjektere, installere, konfigurere, programmere, idriftsette og vedlikeholde Aperio®. Videre vil de kunne skille de ulike enhetene fra hverandre, hva de heter, hva de benyttes til og hvordan de fungerer sammen. Dette vil sikre kunnskap om komponenter, funksjonalitet og brukergrensesnitt. Kurset vil også gi deltakerne nødvendig oversikt og innsikt om konfigurasjon og installasjon, noe som gjør det mulig å gjennomføre prosjektering og finne den rette løsningen. Deltakerne vil etter kurset kunne betjene utstyret og ikke minst kunne formidle og undervise andre (inkludert egne kunder) i daglig drift, inkludert det å foreta feilsøking og diagnostisering av Aperio®.

Hvem er kurset for

Kurset er reservert for montører, låsesmeder, el-installatører og sikkerhetsselskaper som arbeider profesjonelt med elektroniske adgangssystemer og Aperio mot sluttbrukere.

Forkunnskaper (ønskede / nødvendige)

For å kunne oppnå de nødvendige ferdigheter innen installasjon, programmering og vedlikehold av utstyret, forutsettes det at deltaker har nødvendige kvalifikasjoner som; Låsesmed, elektriker eller annen el-teknisk bakgrunn, og i tillegg ha kompetanse herunder:

Grunnleggende kjennskap til el-tekniske begreper. Kjennskap til og erfaring med PC, inkludert operativsystemet Windows i nyeste versjoner.

Minimum 1 års praktisk erfaring med elektronisk adgangssystem.

Kursholder

Jan André Mikalsen

Emneoversikt

  • Struktur
  • Teknologi
  • Viktige tips
  • Mekanisk installasjon
  • Programmering
  • Idriftsettelse

Gjennomføring

Kurset går over én dag  (Kl. 09:30 – 15:00)

Maksimum 6 deltakere pr. kurs – Minimum 4 deltakere.

Praktisk informasjon

Eventuelle hotellopphold er ikke inkludert i kursprisen, og du må selv ordne med bestilling. Vår samarbeidspartner Thon Hotel Ski, ligger i Ski sentrum, 5 min. fra ASSA ABLOY Opening Solutions med bil. 

 Lunsj er inkludert.

Kursavgift

kr. 6 500,-

Den oppgitte kursavgiften gjelder for aktive kunder innenfor fag- og produktområdet. Andre priser vil gjelde for passive og ikke-kunder.